új hozzászólás

Tarjan Viktoria Maria2012.10.21

nagyon jó volt az előadás!!!!!!!!!


Sárközi Kornél2012.10.20

Köszönöm nagyon jó a volt a koncert.Az ákom bákom.


Nagytőkei Óvoda2012.10.20

Kedves Makám zenekar!
Köszönjük azt az élményt amiben a szentesi zeneiskolában részünk volt. Nagyon jól éreztük magunkat.
Üdv, az óvodások és az óvó nénik.


Vágvölgyi Melinda2012.10.20

kedves Makam zenekar!
Óriási élmény volt a szentesi koncerteteken hallgatóként ott ülni. Észre sem vettük és elrepült az idő. Csodálattal hallgattunk titeket. Az iskolás koncerten Esztikém ült a harmadik sorban és amikor este hazavittük a két CD-t ugrált örömében és azt kiáltozta, hogy "Imádom a Makamot". Mégegyszer köszönjük, hogy az egyiket ajándékba kaphattuk. Az esti koncerten Timi nagylányommal és a nagyszülőkkel voltunk. Csodálattal és elismeréssel gondolok vissza arra könnyedségre, kedvességre, amivel ezt az igen nehéz zenei anyagot előadták. Az énekesnő gyönyörű hangjáról csak zengedezni tudok. Szeretettl és csodálatos díszítésekkel énekelt. Egy-két hozzászólást hagy tegyek, ami nem kritika, inkább valamiféle észrevétel és nem is biztos, hogy helyes, de azért leírom. Azt hiszem, hogy én a hangosításban kicsit visszafognám a zenekart, hogy az énekesnő hangja jobban kijőőjjön, most a hangosítás miatt csak foszlányokat lehetett érteni a szövegből.A hegedűs lány jó hangját, amit a háttérben meg-meg csillogtatott jó lett volna egy rövid ideig szólóban hallani.. ha nem szeret a központban lenni, akkor is egy 1 perces szösszenet erejéig az érdekesség kedvéért.. A zenekarban a sokféle hangszer felkínálja a lehetőséget a variálásra, amikor nem az összes szól, hanem csk 1 vagy 2 az énekessel., vagy egy rövid ideig csk az énekesek vokálszerűen. Amikor a dobos egyedül maradt azért is volt nagyon érdekes, a nagyon ügyes keze és lába miatt és a hangszínváltás miatt. Amikor nem olyan hangos a zenekar, mint pl. a karácsonyi énekben, mindent lehet érteni.. Kívánom Önöknek, hogy továbbra is maradjanak meg ilyen egymást szerető és tisztelő baráti társasságnak. Köszönjük, hogy ilyen szép napot okoztak nekünk. További sok sikert kívánok: Vágvölgyi Melinda


Józsa Dorina Fanni2012.10.19

Nagyon tetszett a mai koncert.A kedvencem a Bence cicás volt.
Nagyon sok szép napot kívánok nektek!
Sziasztok!


Józsa Dorina Fanni2012.10.19

Nagyon tetszett a mai koncert.A kedvencem a Bence cicás volt.
Nagyon sok szép napot kívánok nektek!
Sziasztok!


Karim (Angol)2012.10.08

Nice to see youre still going. I saw you in November1989 playing at the university in Budapest.Of course bought your lemmez. I must get it on CD it's so öreg and scratched now..... Hope to see you again one day.


András2012.09.21

A Kobuci kertben olyan dalcsokrot játszott végig a zenekar, hogy a kicsit régebbi (mintegy 5-10 évvel ezelőtti) albumok kedvelői egyik élményből a másikba eshettek - én különösen élveztem ezt a koncertet! Még az újabb lemezekről is inkább azok a dalok kerültek elő ebben a programban, amelyeket "felnőttebbként" nagyobb örömmel hallgattam élőben. Zseniális muzsika, remek előadás!! Köszönöm.


ljkAMZQZt2012.09.02

Yr7hOk , [url=http://nwxyrlqfnkvc.com/]nwxyrlqfnkvc[/url], [link=http://jcxinjurfulq.com/]jcxinjurfulq[/link], http://gzhynjidaojo.com/


Makám2012.08.26

Hát sajnos minden a szervezőktől függ...de, ha hívnak, mi szívesen megyünk!


én2012.08.22

Üdv kedves Makám együttes!

Aziránt érdeklődnék,miért nem léptek(léptetek) fel az utóbbi években a budavári borfesztiválon?
Ha jól emlékszem,állandó előadók voltatok ott...nagyon hiányzik a zenétek a fesztiválról


Kedves Makám!2012.08.01

Nagyon tetszett a mai felsőörsi koncert! Balatonfüredről mentünk kerékpárral és bár ismerjük Felsőörst a közelsége miatt, de a völgyben ahol megrendezésre került a falunap, még nem jártunk. A hely szép volt, érdekes volt a nézőtér elrendezése, tulajdonképpen domboldalra épített "lelátó" rész, felszerelt székekkel. Koncert után megkostoltuk a helyi borokat, majd a lassan eleredő eső elől "menekülve" elindultunk hazafelé. Jó nap volt a mai, a magam nevében köszönöm a koncertet és már most várom Balatonalmádiban a fellépést. Nem utolsó sorban, Klári mint mindig most is nagyon csinos volt! Neki külön küldök egy virtuális puszit. :) László Péter


Makám2012.06.11

A Makám elérhető a FACEBOOK-on is!
http://www.facebook.com/pages/Mak%C3%A1m/116125231751318


Hegyiné Pető Edit2012.05.28

Nagy örömmel fogadtuk,hogy az egri apróságok olyan színvonalas zenével zárhatják a gyermeknapi mulatságot,amilyent a Makám együttes játszik. Nagy szükség van rá,hogy a felnövő ifjúság,miközben jól szórakozik,megismerhesse az igazi értékeket.Ezt biztosította a jó hangulat mellett ez a koncert,melyet gyerekek,és felnőttek egyaránt élvezhettek.Mi férjemmel,így 50 felett is,az ötéves gyermek örömével tudtuk hallgatni a zenét.Köszönet érte!


Hegyi István2012.05.28

Az egri koncert nagyon tetszett, és színvonalas volt, mint ahogyan már a Makám zenekartól ezt megszokhattuk. Ez az előadás ugyan gyerekeknek készült, de a felnőttek is jól érezték magukat. A feleségemmel együtt néztük végig a műsort, és mindkettőnknek nagyon tetszett.
Krulik Zoltánt régóta tisztelem és kedvelem dalait. A művészi előadásról pedig még a kiváló énekesnő Korzenszki Klára gondoskodott. Fantasztikus volt Kucsera Barbi laza, könnyed hegedűjátéka, amit már a Nox-ból is megszokhattunk.
Sajnos így személyesen még most láttam a zenekart először, de több cd-m, és 1db bakelit lemezem is van a zenekartól, így ismerem a zenéjüket.
A Mákám zenekarban minden együtt van, kiváló színvonalas dalok, remek szövegekkel, és a magas szintű, válogatott előadóművészek.
Kedves Zoltán gratulálok hozzá, és erőt egészséget kívánok Neked a folytatáshoz.

Nagy tisztelőd, Hegyi István Eger


Makám2012.05.19

Új fotók Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/pages/Mak%C3%A1m/116125231751318


Carina und Charly2012.05.09

Was haben wir uns erwartet, tragende, ermüdende Kirchenmusik, und wie überrascht waren wir von eurer wundervollen, lebendigen Darbietung!
Ein toller Abend mit herrlichen Musikern und hervorragender Stimme!
Danke an Laszlo für die Anregung zum Besuch eures Konzertes!


Lydia und Stephan2012.05.08

Sehr beindruckend, stielvoll, sehr passendes Ambiente. Die Zeit ist verflogen, gerne wieder. Klara hat eine hervorragende Stimme!!!!!


Marlis und Manuela2012.05.07

Hallo aus judenburg! Das Konzert in Seckau war wunderschön!!!! Vielen Dank, für diesen schönen Abend! Alles Liebe, Marlis und Manuela


Szilárd2012.05.03

Szívesen látunk, hallunk újból Székelyudvarhelyen!


elõzõ12345következõ