új hozzászólás

Menyhárt Péter2018.08.21

Tisztelt Makám!

Köszönöm az élményt, amit az augusztus 20.-án nyújtottak Veszprém városában. Mindig feltölt és áthat a zene, amit közvetítenek. Viszont kicsit szomorú is voltam, mert úgy éreztem az ott lévő emberek többsége nem nyitott a minőségi zenére és ez valamilyen szinten vissza is hat az előadókra

Üdvözlettel:

PéterZoltán2017.11.12

Kedves Tibor! Örülünk, hogy tetszett a koncert. Köszönet az ötletért, már tényleg időszerű lenne, csak kéne hozzá egy dramaturg. Régi számok-új számok? Most így szeretjük őket, de írj az info@makam.hu címre és ott válaszolok. Zoltán


Szántó Tibor2017.11.12

Kedves Zoltán, Kedves Makám!

A 2017. november 11-i lemezbemutató koncert a Fonóban szokásosan nagyon jó volt, köszönet érte. De miért kell régi dalokat új címmel feltenni egy új lemezre, mintha új számok lennének (Lassú ének - Hat haiku, Vándorének, stb)? Ezek a dalok persze nagyon szépek, szívesen hallgatjuk őket bármikor.

És ezt a weboldalt nézi, frissíti valaki a zenekar részéről? Az új lemezről még nincs itt hír.

És egy ötlet: egy egész estés darab ("musical", rock opera, folk-etno story, vagy akármi névvel)? Csak egy történet kell a válogatott dalok köré-közé, szerintem nem szólna rosszul.
Örök hívetek, Sz. Tibor


Szentirmay család2016.12.14

Csodás élményben volt részünk a Várban az önkormányzat aulájában tartandó ádventi gyertyagyújtáson. A koncert tette fel a koronát az estre. Hihetetlen ihletett volt az együttes, csodás hangok, játékosság, igazi jelenlét, könnyedség, semmi rutin. Köszönjük!


Karim2016.01.26

Glad to see you're still playing. Saw you at Budapest university November 1989!! That was the best part of my holiday in Hungary. Come to Germany,there are plenty of suitable venues for you type of music.I bought approaches on LP lemmez so it's a bit scratched ,I really must buy it on CD.Yes,I still listen to it! Szia. Karim


Lea2015.10.31

A tegnapi koncerten a Fonóban egy más világba csöppentünk, amit a Makám, Weöres Sándor és Turek Miklós varázsolt oda nekünk. Mindig rácsodálkozom Klári gyönyörű hangjára, vele énekeltem, hogy Nem mennék soha vissza, és a szép énekhangon kívül a hangszerek is bársonyos, puha hangulatba ringattak. Boldogan vittem haza magammal a karácsonyváró dallamokat, köszönet érte! Most is az új lemezt hallgatom, a borítóját olvasva pedig rácsodálkoztam: a Nyitva és zárva és a Kút vize c. dalokat nem Weöres Sándor írta? :-)


Pásztor Attila2015.08.29

Kedves Zoltán!

Írtam a facebook-ra egy szerzői kérdést, ami egy nótával, a Katonasiratóval kapcsolatos...
Örömmel venném a válaszodat!

Attila


roska2015.07.09

gratulálok a heti újságban megjelent teljes oldalu interjudhoz, sok újat tudtam meg belőle, e-mailt is küldtem.
sok puszit küldünk Zsófika és Roska


Markó Péter2015.06.05

Gyönyörű volt a Bakáts téri Fellépésetek A Református Fesztiválon. köszönjük. Markó család


Csizmadia Elek2014.07.25

Kedves Zoltán!
Nagyon tetszik a "Merre is van Zengővárkony " cimű, vérbő humorral tüzdelt dalod. Csak a szövegben a poén lényege van kiherélve! Mert úgy ülne igazán az utolsó sora, ha nem ugy szólna, hogy "Keresd meg a nagymamámat, hanem úgy, hogy "Szeresd meg a nagymamámat!" Amennyiben egyet értesz a javaslatommal, és társ szerzőként beveszel, akkor ird át a szöveget a javaslatom szerint!
Üdvözlettel. Elek


Kurtán Klára2014.05.25

Ma a Bakáts téri esőtől késésben levő koncerten fantasztikusak voltatok.
Direkt bele a lelkembe, lelkemből.

Köszönöm

Klári


Lea2014.05.18

Gratulálok a Makám 30 MÜPÁ-s jubileumi koncert minden fellépőjének! Az élmény teljes volt, mint a szülinapi tortátok: együtt volt a hangzás, színek, újdonságként a kivetítőn látható képek, megkoronázva a remek előadókkal. A múltidézés mellett a jövő is felvillant három új dalotokkal, amik nagyon-nagyon tetszettek nekem. A legelső olyan volt, mint egy különös hangulatú népdal, gyönyörű a maga egyszerűségében.
Csak így tovább, Isten éltessen benneteket nagyon sokáig!


Saska Gyöngyi2014.05.03

<3 Makám 30
Isteni Zoli, hogy ennyi jó zenészt tudhatsz magad mellett :) Köszönjük a sok ráadásszámmal dúsított ünnepi koncertet! Szép összefoglalása volt a vokális korszaknak.
A régi vendégek közül Szilvi éneklésének gyönyörűsége felülírta a napokban bennem keletkezett kisebb szomorúságokat, Ági éneklésekor jóleső borzongásaim voltak, Lovász Irén (először véletlenül Iránt írtam - talán nem véletlen :) ) "Édesanyám"-ja kedves emlék, Zórát és Tamást örömmel láttam-hallottam viszont! Mókus zsenialitást nagyon csípem! Szabi!!!!!! - de jó...!!!! Balázs hiányzott.
A Cseh Tamás-on kívül több dalban is énekeltem - remélem, hallottad!
További szép éveket kívánok!


András2014.05.02

Bárcsak (legalább) 3x70p lehetne ma este a műsoridőtök! vagy nemistudommennyi! amíg bírjátok...
Csodálatos, hogy van ez a zenekar, szóljon örökké a dalotok! Nagyon várom az ünnepet!! Aztán meg a következő 30 évet!


Nahaj Enikő2014.02.25

Üdv. a ZENEkarnak! :)Valahányszor csak eszembe jut, eszelősen keresem a 2010-ben Őriszentpéteren előadott dalokat a You Tube-on, de csak részben találom. Akkor felvettem tv- boxra, de már nincs meg. ( A box sem )Szeretném meghallgatni még egyszer, még sokszor please, please. Ha meg tudhatnám a címeket az nagy segítség lenne. Gyönyörűségesen sokat ad nekem ez a zene. Sok erőt és örömöt kívánok Nektek is.


Harmath Csaba2013.12.30

Karácsonyra kerestem valami népzenei gyökerekből építkező cd-t, és a youtube-on talált makám zenék között keresgélve végül a Zarándokének című albumot választottam. Az első meghallgatás után Makám - fan lettem. Profizmus, zenei sokszínűség, örökre fülben visszhangzó zenei motívumok, varázslatos, megunhatatlan szövegek. Köszönöm, Makám - csak abba ne hagyjátok. Következő album azt hiszem az Anzix lesz (a Katona dal csodaszép - szomorú)


Lendvai Vanessza Liána2013.12.11

Kedves Makám zenekar! Nagy megtiszteltetés ,hogy meghallgathattuk az Önök zenéjét, nagyon tetszett.


2.c osztály és Krisztike néni2013.12.11

Kedves Makám zenekar!
Ma délelőtt az Önök koncertjén jártunk Orosházán. Nagyon jól éreztük magunkat, igazi vidám hangulatot varázsoltak a sok ritmusos zenével. Ezután is hallgatni fogjuk a zenekar dalait, további sikeres zenélést kívánunk!
Szeretettel: a 2.c osztály ( Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola) Molnárné Németh Krisztina tanító, of.


grigi2013.09.07

A Vidoron eddig nekem a Makám volt a nyerő. Köszönjük!


Pokoraczky Csaba2013.09.06

Vidor Fesztivál, 2013.09.06. 19:00
Nagyszerú előadás, ami élőben élvezhető leginkább. A nagy számú közönség nem csalódott!
5 éves gyermekem érdekődését is hamar felkeltette a muzsikus csapat a Kormos c. nótával.
Maradandó élmény volt az előadás!


 12345következõ