új hozzászólás

Dombi Krisztián2013.06.10

Pénteken volt szerencsénk újra élvezni a Makám játékát a könyvhét alkalmából rendezett koncertjükön. Még egy CD-t is nyerhettünk, azóta jórészt ezt hallgatom. Nagyon izgalmas a Yanna Yova. A Divertimentó óta kísérem nyomon a zenekar munkáját, úgyhogy volt min elgondolkoznom: vajon mit jelenthet, milyen újra gondolás lehet a korábbi lemezek dallamai becsempészésében? Nagyon izgalmas a Y.Y. hangzásában ahogy hangszerelési trükkökben megidéződik a 8O'as évek magyar undergroundja és a ska is. Ezen jól sikerült kísérletek miatt remélem, hogy egyszer lesz még alkalmam olyan Makám kísérletet is hallanom, ahol egy elektronista zenész is helyet kaphat a szinpadon. Én biztos kiváncsian élvezném, ahogy ez a szépen kiérlelt zenekari hangzás elvegyülne a jelen formálta zenei operációkkal.


Bogárné Horváth Zsuzsanna2013.05.26

Köszönjük a csodálatos koncertet amit a mai napon kaptunk tőletek itt Siófokon!!!A hangulat egyszerűen fergeteges volt a gyermekeink el varázsolódtak,nem is kell több mint egy szájtáti mosolygó gyermek és mi ezt köszönjük nektek!
Köszönjük a CD lemezeket amiket dedikáltatok a gyerekeknek és köszönjük a külön "felnőtteknek" szóló lemezt is, egyszerűen fantasztikus!!!!!!!!!!!!:)


Mészáros Piroska2013.05.26

Köszönjük szépen az örömteli,csodálatos perceket.


markó tamás2013.03.22

nézem élő koncert duna tiví 2013 márc 22) csodálatos :)


Rudolf Csabának2013.03.14

Kedves Csaba, sajnáljuk, több fórumon is téves időpont szerepelt. Reméljük eljutunk Vácra és kárpótoljuk egy koncerttel és egy ajándék Cd-vel. üdvözlettel: Makám


Rudolf Csaba2013.03.10

Nem szokás ilyen véleményt írni de... Soha nem voltam Makám koncerten.Régen terveztem hogy élőben is meghallgassam azt a páratlan muzsikát melyet Krulik Zoltán és csapata sok sok lemezen keresztül eljuttatott hozzám. Tegnap, hogy a Francia Intézet általam 11 éve nem látott színpadán (2013 03.09.) alig vártam a találkozást.A honlapon megjelölt 20 óra előtt 1 órával korábban ott toporogtam a bejáratnál ahol közölték a koncertnek már vége...Vácról érkeztem kizárólag ezért és csalódottan távoztam.


psziché (vargawallnercsilla)2013.02.21

...késve érkeztem, épp a két út előttem szólt, és én átverekedtem : - )) magam a tömegen, aztán zutty, le a földre, a színpad előtt..csak ott volt hely, de nem baj, szeretek a szeretett "dolgok" közelében leledzeni!!!!
...és aztán jöttek a dalok sorban, nekem pedig minden porcikám makámmá változott~~~~~~~~~~~~~~~ kb. reggelig az is maradt volna psziv-esen : -))))
de így is csodálatos volt ott létezni!!!!!
köszönöm minden Makámnak!!!!!!!


Gábor2013.02.21

Köszönet a szép emlékeket felidéző számokért, a hangulatért, a szép estéért!
Hejhejheeej!


Mc Gregor2013.02.21

Szuperjó koncert volt. Köszönjük. László Péter és bandája.


Makám 9 Colinda / Ő jön a szánon2013.02.02

Beautiful violin opening from Eszter Krulik before Irén Lovász's entry with her usual polished vocals. Simply wonderful! At 2m30, Irén's vocals are joined by the band in full instrumental glory. This is an outstanding example of Makám at their very best. A breathtaking track with Irén's voice almost ethereal at times. Well done, SweetSmoke for another great upload with your usual rich and informative presentation. Can You Tube get any better? :-)


Gábor2013.01.30

Na azé'!


Gábor2013.01.23

Ez a május végéig semmi, ez biztos? Nézegetem nap mint nap, de semmi változás. Na ne má'!!!


Robinzon Kruzo2012.12.31

Szeretném megköszönni a lemezt! Régen talált meg valami annyira, mint ezek a számok! Biztos hozzájárul a hangulatom, az életem, de tulajdonképpen ez mindegy is. Sokszor meghallgattam már, hangosan, halkan, borral, anélkül... Jó. Mindenhogy. Elgondolkodtat, megríkat. Megszerettem! Köszönöm! Ágó


M a k á m CD-ék 2000 Ft-os áron2012.12.20

Karácsonyi akciónk: Makám CD-ék 2000 Ft-os nagyker áron. Tel: 20 411 44 53, vagy email:info@makam.hu


Anita2012.12.20

Szeretném megköszönni a pénteki élményt, melyet a koncertetek okozott!! Nagyszerű volt, fantasztikus! Nagyon örülök, hogy részese lehettem!
Nagyon különleges este volt. Érdekes volt, hogy egyszerre volt rém személyes is, intim is a koncert, miközben szinte nagyzenekari felállás és hangzás is volt egyben. S tényleg mintha a fotóalbumodat lapoztuk volna, s mégis, mintha az album szereplői az én családtagjaim, ismerőseim is lehettek volna. Szóval, nagyon köszönöm, hogy ennek az "ünnepnek" a "vendége" lehettem! Katartikus volt nekem, de tényleg!
B.A.


Márti2012.12.12

Nem most volt már a novemberi 23-i koncert, azóta készülődök, hogy szóljak hozzá valamit, de emésztgetni kellett, és meghallgatni újra, újra és újra. Nagyon súlyos daloknak érzem ezeket, és nagy részük teljesen eltalálta a életem jelenlegi helyzeteit, ami különösen ledöbbentett, már a koncerten lett volna kedvem elsírni magam, éppen a Sárga villamoson, ami ugye egy vidámabb dal... Úgyhogy köszönöm, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel és vannak akik kimondják, amit én nem tudok.


Czibula György2012.11.27

Az első találkozás valamikor a 2000-es évek elejére tehető, Kecskemét, KÉSZ világzenei fesztivál... Tetszünk-e emlékezni az akkori hangzásra, hm? Nos, ennek tükrében, azt hittem, nem jó helyre érkeztem november 23-én a lemezbemutatóra (mellesleg késve, így már az utcán hallottam a zenét). Hiszen ez ROCK! Ha már így esett, köszönjük a metamorfózist.


Lea2012.11.24

Régóta vártam már ilyen koncertélményt, mint amilyet a tegnapi lemezbemutató koncerten kaptam. Ehhez az is hozzájárult, hogy különösen lelkes közönség része lehettem, ami sokat hozzátett a hangulathoz, de az énekes és a zenekar is kitett magáért. Idő kellett, amíg megszoktam a Makámtól eltérő dallam-és szövegvilágot a Robinzon Kruzoban, de érdemes volt kivárni. A Makám dalokból inkább csak sejthettem, ki van mögöttük,illetve kérdőjel volt a mondat végén, hogy vajon személyes élményből fakad-e, amit hallok. R.K.-nál ez nem kérdés. Most hazavittem magammal egy nagy-nagy csokor énekelni- és dúdolgatnivaló dalt, ami egytől egyig szerethető. Nagyon örülök, hogy mindez már cd-n is hallható!


Tök Ödön^^2012.11.03

SZERETÜNK CSIRKEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :)))


Székely Csenge2012.10.21

Nekem az összes dal tettszet,de főleg a Tole-tole man.


elõzõ12345következõ