Felnőtt és családi programok

1. FESZTIVÁL PROGRAM

A Makám évek óta a legjelentősebb tavaszi,nyári, őszi fesztiválok, Borfesztiválok és hasonló vígasságok állandó meghívottja: Savaria Történelmi Karnevál Szombathely, Sziget Világzene Nagyszínpad, Művészetek Völgye Kapolcs, Tokaj, Budai Vár - Borfesztivál, Gyenesdiási Bornapok, Etyeki Kezes Lábos, Nagyszakácsi - Királyi Szakácsok Főzőversenye, Szeged Hídi Vásár, Ópusztaszer,Mesterségek Ünnepe, Balatonfüredi Nyári Fesztivál, etc.
 

2. ANZIX - katonadalok és hősénekek

Az Anzix anyaga a háborút mutatja be a nő, a feleség, anya, az otthoni kedves szemszögéből, a háborút, mely térben és időben is oly közel zajlott déli szomszédainknál. Az archaikus dalok megőrizték számunkra a régi hadviselés,a szenvedés, a Világháborúk szörnyűségeinek üzenetét. A lemez anyaga bemutatásra került nyári várjátékon, ill. fesztiválokon többek között: Szigetvár - Zrínyi Napok, Esztegom - Nyári Fesztivál, a Budai Vár Kirakodóvásár, Verőce -Történelmi Fesztivál, Tatai Vár Nyári Fesztivál, Kőszeg Jurisics Vár - Ost-West Fesztivál, Savaria Történelmi Fesztivál, Salföldi Nemzeti Park, Ópusztaszer.
 

3. Karácsonyi, ádventi műsor - COLINDA ÉNEKEK

A 9 Colinda c. lemezünk dalai az ádventet és a közelgő karácsonyt idézik, a gyermekét váró Mária énekeit, a betlehemi gyermekgyilkosság elől Egyiptomba menekülő Szent család hányattatásait, a pásztorok és a Háromkirályok hódolatát és a várva várt ünnepet, a családi otthont, az együttlét örömét. A műsor szakrális helyeken és koncertermekben is bemutatásra került: Pécsi Bazilika, Zeneakadémia , Millenáris Park, Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Kaposvári Evangélikus templom, Pilicsabai Evangélikus templom, Krakkó -Teatr Stu, Prágai Magyar Intézet

vissza